Over ons

Engel-Lastec B.V. uw laswerk specialist sinds 2006
Engel Lastec B.V. is een jong bedrijf met een professioneel team. Het bedrijf is opgericht in september 2006 onder de naam Hendrik Engel Dienstverlening. Sinds 2018 is het verder gegaan onder de naam Engel-Lastec B.V.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en leveren van stalen producten.
Denk hierbij aan stalen trappen en balustrades, stalen deuren voor in uw woning of bedrijf. Het staalwerk voor buiten is ook te realiseren bijvoorbeeld elektrische poorten en cortenstaal.

Hulpstaal in de bouwwereld is ook mogelijk. Hulpstaal is staal wat een dragende constructie vormt in een (klein) gebouw. Wij verzorgen ook complete staalconstructies, het stalen skelet van een bedrijfshal, schuur, stal of gebouw.

 

Wij ontwerpen, maken en plaatsen. We zijn altijd op zoek naar het mooiste en beste resultaat.

 

Certificaat NEN-EN 1090-1 EXC2
Vanaf 1 juli 2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de NEN-EN 1090-norm. Bedrijven die vanaf die datum staalconstructies op de Europese markt brengen, dienen vanaf die datum een CE-verklaring af te geven op de geproduceerde producten. Vanaf dan mogen er geen staalconstructies meer geleverd worden zonder dat daar een CE-verklaring op is afgegeven door een gecertificeerd bedrijf.

 

Een staalconstructiebedrijf kan en mag een CE-verklaring niet zomaar verstrekken. Een aangewezen instelling (Notified Body/keuringsinstantie) zoals TÜV moeten hiervoor constructiebedrijven certificeren. Daarna mogen deze bedrijven de CE-verklaring afgeven.

 

Wij zijn trots op het bezit van het NEN-EN 1090-1 EXC 2 certificaat. Hiermee voldoen wij ook aan de ISO-3834. Door dit certificaat onderscheiden wij ons nog meer als kwalitatieve staalleverancier voor uw projecten!

 

Certificaat bekijken: Certificaat NEN-EN 1090-1 TÜV

Verlenging certificaat en locaties: Certificaat NEN-EN 1090-1 TÜV

 

Wij blijven in ontwikkeling. Met ons team werken wij iedere dag vol enthousiasme aan mooie opdrachten. Wij houden van korte lijnen voor een plezierige samenwerking.


IJzersterk       Maatwerk     Persoonlijk    Vakmanschap